CASTROL Добавка за промиване на двигател ENGINE SHAMPOO, 300мл

-45% CASTROL Добавка за промиване на двигател ENGINE SHAMPOO, 300мл
  • Производител: CASTROL
  • Код на продукта: ENGINE SHAMPOO 300ML
  • Наличност: В наличност
  • Производител: CASTROL

Описание

Съвременните двигатели изпитват тежки натоварвания и фактори като пътуването на кратки дистанции със студен двигател в градски трафик водят до образуване на утайки и замърсявания по частите на двигателя.
Castrol Engine Shampoo е ефективна добавка с почистващ ефект, която съдържа специални присадки за почистване на двигателят и отстранява до 85% от утайките. Старото масло изтича по-добре и двигателят е по-чист за новото масло.
Не съдържа разтворители и не уврежда важни уплътнения. Добавката се препоръчва за употреба както за бензинови, така и за дизелови двигатели.
Начин на употреба: сложете добавката в старото моторно масло на топъл двигател и оставете автомобила да работи 10 минути на празен ход. След това сменете маслото с ново.

Тази иновация - Castrol PCA - е толкова мощна, че може дори да разтвори утайките, които вече са се образували във вашия двигател. Помага за поддържане на мощността и ефективността на двигателя, като премахва отлаганията от повърхността на движещите се части на двигателя. Проектиран като щадяща частите формула, той няма да атакува уплътненията на двигателя и други части, въпреки мощта си почистваща сила.

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

40.70 лв. 22.50 лв.