МЕНЮ
КОЛИЧКА

Boryszew

BORYGO ECO Антифриз готов G13 (-35), 1л
-35 %
Производител: Boryszew Модел: BORYGO ECO 1L
 Висококачествена Eko охладителна течност за автомобилни радиатори, чийто основен компонент е нетоксичен пропиленгликол с висока чистота. Благодарение на това, той бързо се биоразгражда и е безопасен за околната среда. Може да се използва в двигатели с вътрешно горене във всички модели автомоби..
15.40 лв. 23.85 лв.
Купи
BORYGO ECO Антифриз готов G13 (-35), 5л
-35 %
Производител: Boryszew Модел: BORYGO ECO 5L
Висококачествена Eko охладителна течност за автомобилни радиатори, чийто основен компонент е нетоксичен пропиленгликол с висока чистота. Благодарение на това, той бързо се биоразгражда и е безопасен за околната среда. Може да се използва в двигатели с вътрешно горене във всички модели автомобили..
64.80 лв. 100.40 лв.
Купи
BORYGO Антифриз готов за употреба G12 (-35) 1л
-40 %
Производител: Boryszew Модел: BORYGO NEW 1L
Антифриз Borygo осигурява дългосрочна защита срещу замръзване и корозия. Течността може да се използва в двигатели с вътрешно горене, оборудвани с охладителни системи от алуминий, мед и техни сплави. Особено се препоръчва за ултрамодерни двигатели с вътрешно горене, изискващи добра защита при рабо..
8.80 лв. 14.60 лв.
Купи
BORYGO Антифриз готов за употреба G12 (-35) 5л
-40 %
Производител: Boryszew Модел: BORYGO NEW 5L
Антифриз Borygo осигурява дългосрочна защита срещу замръзване и корозия. Течността може да се използва в двигатели с вътрешно горене, оборудвани с охладителни системи от алуминий, мед и техни сплави. Особено се препоръчва за ултрамодерни двигатели с вътрешно горене, изискващи добра защита при работа..
34.00 лв. 56.45 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)