CASTROL MAGNATEC STOP-START 5W30 C2 4L

-40% CASTROL MAGNATEC STOP-START 5W30 C2 4L
  • Производител: CASTROL
  • Код на продукта: MAGNATEC SS 5W30 C2 4L
  • Наличност: В наличност
  • Производител: CASTROL
Масла
Вискозитет5W30
ПредназначениеДвигателно
ПроизводителCASTROL
Разфасовка4L

Описание

Масло Castrol Magnatec Stop Start 5W30 C2 е снабдено от инженерите на марката със специално разработени интелигентни молекули. Тяхната функция е да предпазват двигателя на автомобила по време на запалването му – тъкмо това се явява критичния топъл етап, когато се получава до 75% износване на двигателя.
Когато двигателят спре, маслотo обикновено се отцежда от критичните части на двигателя, но интелигентни молекули Castrol MAGNATEC не го правят. Те се придържат към двигателя като магнит и така осигуряват допълнително ниво на защита.
Двигателното Масло Castrol Magnatec Stop Start 5W-30 C2 има още комбинирана синтетична технология, която позволява да се осигури по-голяма защита при високи и ниски температурни разлики. Заедно с интелигентните молекулни частици тя гарантира моментална защита на двигателя от момента, в който се завърти ключа.
Castrol Magnatec 5W-30 C2 има функцията да намалява значително износването на двигателя в критичния начален период, когато той най-силно се нуждае от надеждна защита. За създаването на маслото инженерите на Castrol използват напълно синтетична технология, която гарантира за дълго време доброто здраве на целия автомобил.
Друга иновативна функция на Масло Castrol Magnatec 5W-30 C2 е, че осигурява защита по време на критичния период на загряване на двигателя, както и в периода след това. Металните му повърхности биват обляти с предпазен слой, който прави частите много по-устойчиви на износване и ги предпазва от повреда.

ACEA C2
PSA Approval B71 2290
Meets Fiat 9.55535-S1
ACEA: 5w30 c2, API SN, FIAT 9.555-S1, PSA B71 2290

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

122.67 лв. 73.90 лв.