Добавка за почистване на филтри за твърди частици GAT DPF Purifier, 300мл

-40% Добавка за почистване на филтри за твърди частици GAT DPF Purifier, 300мл
  • Производител: GAT
  • Код на продукта: GAT 62009
  • Наличност: В наличност
  • Производител: GAT

Описание

Един от най-качествените препарати на немския гигант GAT за почистване филтри за твърди частици на дизеловите автомобили. Добавете препарата в резервоара за гориво преди зареждане на приблизително всеки 5000км., като след смесване на горивото с добавката се запазват стабилността на свойствата им. След обработка всички твърди частици във филтъра се разтварят и се регенерира неговата функционалност.
Прецизно изчислената формула ще повиши производителността на двигателя, като значително намаля емисиите на отработените газове. Като е съвместима с всички дизелови двигатели.
Иновативната технология използвана в лабораториите на GAT чрез която са постигнали перфектен баланс между висока ефективност и достъпна за всички цена.
Креативната структура е проектирана да регенерира функционалността на филтъра до 99%. Като така ще се подобрят свойствата на системата при студен старт.

Една опаковка от 300ml. е предазначена за 60 литра гориво. За най-добър ефект препоръчваме на всеки 5000км. да се използва препарата.

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

25.90 лв. 15.60 лв.