Грес Калциева Rust К2, 15 кг

-35% Грес Калциева Rust К2, 15 кг
  • Производител: RUST
  • Код на продукта: RUST K2 15KG
  • Наличност: В наличност
  • Производител: RUST
Грес
Вид ГресКалциева
Количество15 кг
ПроизводителRUST

Описание

Калциевата антифрикционна смазка е предназначена за смазване на шарнири, може да се използва при бавнооборотни лагери и други триещи се механизми, работещи при ниски налягания, нормална до висока влажност и работна температура от -20°C до 50 (60)°C.

Калциевата грес е предназначена за смазване предимно на възли, изложени на въздействието на вода, и където е необходима защита от възможно заклинване – например в промишлеността, селскотостопанското оборудване и др. Върши добра работа за смазване на резбови съединения, неголеми зъбни предавки, пружини, вериги и плъзгащи лагери, шарнири и други триещи се механизми и части при средно налягане и ниски обороти.

Основно свойство на тези грес е високата и водоустойчивост и стабилност на окисление. Тя има умерена механична стабилност и добра стабилност на съхранение, т.е. запазват консистенцията си за продължителен период от време. Притежава също така относително по-ниска капна температура, висока динамична водоустойчивост и добри смазващи характеристики.

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

147.25 лв. 95.00 лв.