Прахосмукачка за кола с компресор за напомване на гуми 120W 12V

-40% Прахосмукачка за кола с компресор за напомване на гуми 120W 12V
  • Код на продукт: 254362
Електроника
Тип Прахосмукачки

Описание

Основната функция на уреда е да отстранява всякакъв вид мръсотия, като за целта той е създаден изключително мощен. А за улеснение на дейността, тук, имаме три приставки – малка четка, дълъг огъващ се маркуч (30 см. дължина) и дълга тясна приставка. По този начин прахосмукачката може да достигне и до най-недостъпните места в автомобила. Дългият огъващ се маркуч е направен от изключително здрава пластмаса, която може да се огъва буквално на фльонга без това да се отрази на здравината или конструкцията му и без да се къса или чупи.

За разлика от останалите представители на семейството на прахосмукачките, тази има допълнителна възможност за измерване на налягането в автомобилните гуми, благодарение на дългия 60 см. маркуч. Разбира се, на самия уред е монтиран манометър, чрез който могат да бъдат отчетени стойностите на налягането. Тази изключително полезна, по нашето скромно мнение, екстра елиминира задължението да бъдат закупени отделно специални устройства за извършване на това замерване, с което се спестяват пари.

В същото време инженерите, работили по този забележителен уред, са предвидили възможност, сама по себе си прахосмукачката да служи и като въздушна помпа за гуми. Благодарение на това могат бързо и лесно да бъдат отстранявани дребни проблемчета, като леко спадналите гуми, без да е нужно да се търси специален компресор или да бъде закупуван такъв.

В горната част на прахосмукачката е монтирано мощно LED осветление (8 мм.) за по-добра видимост при работа във вътрешността на колата. Нещо повече, благодарение на осветлението е напълно възможно прахосмукачката да бъде използвана в по-мрачни, тъмни дни, както и през нощта.

* Прахосмукачката има филтър HEPA (Higheficincy partivulate air filter), който освен, че е с над 99,7% успеваемост при елиминирането на мръсотията, в същото време се почиства лесно под течаща вода и то един път на три месеца;

* Захранващият кабел е дълъг 4,5 м., почти колкото е дълга една стандартна кола

* На практика неограничени възможности за работа, тъй като успешно действа и при мокри, и при сухи повърхности.


Включен пакет:

1 X прахосмукачка

1 X USB кабел

1 X дюза за четка

1 X накрайник за напомпване 

1 X удължен маркуч

Многофункционален комплект въздушни дюзи


Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

В наличност
82.83 лв. 49.90 лв.