Ремонтен Комплект VISBELLA, за Поддръжка и Боядисване на Напукана, Скъсана Кожа, Тапицерия и Волан

-40% Ремонтен Комплект VISBELLA, за Поддръжка и Боядисване на Напукана, Скъсана Кожа, Тапицерия и Волан
  • Производител: VISBELLA
  • Код на продукта: Visbella 8368
  • Наличност: 2 - 3 Days
  • Производител: VISBELLA

Описание

Комплектът за ремонт на кожа и винил е много удобен и лесен за използване комплект, който ви помага да поправите всякакви пукнатини, порязвания, изгаряния и разкъсвания на повърхности от кожа и винил. Включени са разнообразни цветове и хартия за зърно, предназначени да съвпадат с околните материали, за да помогнат при ремонта да се смеси с околния винил или кожа. Ръководство за съвпадение на цветовете помага да се определи правилният цвят, който да съответства на повредената повърхност.
Ремонтният комплект е подходящ за ремонт и възстановяване на всякакви дупки, охлузвания, разкъсвания, петна, пукнатини върху кожените волан, арматурно табло и салон в автомобила, кожени седалки на лодки и мотори, кожени мебели, кожени якета, кожени дрехи, обувки, кожени чанти и др.

Приложение:
- Тапицерии за автомобили, табла за управление, седалки за мотоциклети, винилови плотове, мебели, обувки
- Разкъсвания, дупки, изгаряния и прорези в седалки, тирета, плотове за автомобили, облицовки на автомобили, панели на вратите, столове, дивани, винилови подове, колани, морска тапицерия, ботуши, обувки, дрехи, портмонета, волани, багаж и др.

Внимание!
Течна кожа е професионално средство за ремонт на изделия от кожа и винил. Основа: водоразтворим полимер.
Повърхността трябва да е чиста от замърсяване. Изберете подходящ цвят. За да я нанесете на изделието използвайте четка за рисуване или суха гъбичка.
Течната кожа започва да се свързва след 30 мин, полимеризира се след 2 ч., като окончателно изсъхва в продължение на денонощие!

- При изтъркани места: Нанесете равномерно тънък слой течната кожа на повърхността, изравнявайки с помоща на суха гъбичка с леко притискане, за да придадете релеф на кожата. Изчакайте да изсъхне. Ако е необходимо, повторете процедурата

- При малки пукнатини, прорязвания: Съединете краищата колкото може по-плътно, с четка нанесете малко течна кожа, изравнявайки веднага след нанасяне. Оставете да изсъхне. Нанесете следващ слой, ако е необходимо. За придаване на релеф леко натиснете със сухата гъба, без да чакате свързването на течната кожа. Оставете да изсъхне окончателно.

- При разскъсвания, дълбоки разрези: Обърнете изделието (ако това е възможно) на опако. Съединете краищатата колкото може по-внимателно и по-близо, използвайте лепкава подлепка ( или парче плат или подобна кожа с нанесен слой на лепилото) и ютия, и подлепете мястото на разреза. Ако не е възможно да обърнете изделието - опитайте с помощта на шпатула да сложите под разреза подлепеното парченце плат или кожа. От лицевата страна с помоща на четка нанесете на разреза малко количество течна кожа, изравнявайки повърхността. Изчакайте средството да засъхне и попийте със суха гъбичка.
Ако трябва повторете процедурата

- До изсъхването - зацапаните места можете да изтриете с влажна кърпичка.

- След изсъхването - средството се премахва със спирт.

Комплектът съдържа:
7 х Цвята течна кожа
1 х Лепило за кожа и винил
1 х Фабричен плат
3 х Профилна хартия
1 х Инструмент за термо печат
1 х Шпатула
1 х Празна смесителна купа
1 х Ръководство за смесване на цветовете
1 х Инструкция

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

28.05 лв. 16.90 лв.