REPSOL 4T SMARTER HMEOC 10W30 1L

-40% REPSOL 4T SMARTER HMEOC 10W30 1L
  • Производител: REPSOL
  • Код на продукта: RPP2062LHC
  • Наличност: В наличност
  • Производител: REPSOL
Масла
Вискозитет10W30
ПредназначениеДвигателно
ПроизводителRepsol
Разфасовка1L

Описание

Синтетично масло за 4-тактови двигатели създадено по най-съвременна технология, отговарящо на най-строгите изисквания на производителите за икономия на гориво. Отличава се с висока термична стабилност и отлична грижа за двигателя, дори при високи обороти на двигателя и високи температури. Осигурява отлична защита на деликатните части, като скоростната кутия и съединителите в маслена баня. С Racing HMEOC двигателя е винаги готов да даде максимална мощност.
Свойства:

    Разработено в съответствие с взискателните HMEOC (High Quality Motorcycle Engine Oil Conception for Fuel Saving) изисквания, допринасящи за икономия на гориво и следователно за опазване на околната среда чрез намаляване на емисиите от CO2.
    Резултати доказани от тестове на 4-тактови мотоциклети в екстремни условия на работа, които показват отлична защита от износване.
    Формула, която осигурява отлична работа на двигателя и в същото време се грижи за гладко приплъзване на дисковете на съединителя и защита на скоростната кутия в смазващи системи със свързани двигател и трансмисия (съединители в маслена баня).
    Да се използва, когато производителят на мотоциклети препоръчва вискозитет по SAE 10W30. Той осигурява икономията на гориво с до 8% и намален разход на масло, като по този начин гарантира изключително смазване на двигателя и трансмисията.

Експлоатационни нива:

    HMEOC (High Quality Motorcycle Engine Oil Conception for Fuel Saving)
    JASO T-903:2011 МА & MA2
    API SJ

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

44.65 лв. 26.90 лв.