МЕНЮ
КОЛИЧКА

REPSOL 4T SMARTER HMEOC 10W30 1L

REPSOL 4T SMARTER HMEOC 10W30 1L
-40 %
REPSOL 4T SMARTER HMEOC 10W30 1L
Масла
Вискозитет10W30
ПредназначениеДвигателно
ПроизводителRepsol
Разфасовка1L
  • Наличност: В наличност
  • Модел: RPP2062LHC
  • Тегло (в кг.): 1.00kg
26.90 лв.
44.65 лв.
Купи
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.
СИГУРНОСТ
Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.
ВРЪЩАНЕ
Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

Описание

Синтетично масло за 4-тактови двигатели създадено по най-съвременна технология, отговарящо на най-строгите изисквания на производителите за икономия на гориво. Отличава се с висока термична стабилност и отлична грижа за двигателя, дори при високи обороти на двигателя и високи температури. Осигурява отлична защита на деликатните части, като скоростната кутия и съединителите в маслена баня. С Racing HMEOC двигателя е винаги готов да даде максимална мощност.
Свойства:
- Разработено в съответствие с взискателните HMEOC (High Quality Motorcycle Engine Oil Conception for Fuel Saving) изисквания, допринасящи за икономия на гориво и следователно за опазване на околната среда чрез намаляване на емисиите от CO2.
- Резултати доказани от тестове на 4-тактови мотоциклети в екстремни условия на работа, които показват отлична защита от износване.
- Формула, която осигурява отлична работа на двигателя и в същото време се грижи за гладко приплъзване на дисковете на съединителя и защита на скоростната кутия в смазващи системи със свързани двигател и трансмисия (съединители в маслена баня).
- Да се използва, когато производителят на мотоциклети препоръчва вискозитет по SAE 10W30. Той осигурява икономията на гориво с до 8% и намален разход на масло, като по този начин гарантира изключително смазване на двигателя и трансмисията.
Експлоатационни нива:
    HMEOC (High Quality Motorcycle Engine Oil Conception for Fuel Saving)
    JASO T-903:2011 МА & MA2
    API SJ