СПОРТНИ ВОЛАНИ

Покажи:
Сортирай по:
Спортен волан MOMO със златно -15%

Спортен волан MOMO със златно

..

86.90 лв. 73.90 лв.

Спортен волан MOMO със синьо -15%

Спортен волан MOMO със синьо

..

86.90 лв. 73.90 лв.

Спортен волан T-HORN с червено -17%

Спортен волан T-HORN с червено

..

102.70 лв. 84.90 лв.

Спортен волан T-HORN с черно -19%

Спортен волан T-HORN с черно

..

109.90 лв. 88.90 лв.

Спортен волан T-HORN със синьо -17%

Спортен волан T-HORN със синьо

..

102.70 лв. 84.90 лв.

Фен сте на бързите скорости и нямате търпение да влезете във Вашата спортна кола? Създайте перфектния интериор и позволете на автомобила да развие пълния си потенциал с висококачествен и надежден спортен волан.

В Аутомаркс ще откриете и висококачествени спортни волани с марката МОМО и T-HORN. 


Какъв спортен волан да изберем

На първо място, воланът трябва да изглежда подобаващо и да пасва на визията Ви за интериора. Вторият фактор е той да бъде удобен като диаметър. Грешният избор на размер може драстично да понижи представянето на волана и да създаде неудобства и дискомфорт за Вас като шофьори. Третият и фактор е материалът, от който ще е направен Вашият спортен волан и неговите плюсове и минуси. Уверете се, че материалът е издръжлив, комфортен на допир, а цветовете са в синхрон с останалата част на интериора.

При нас ще откриете спортни волани от велур и от кожа.


Спортни волани от велур

Докато спортните волани от велур осигуряват добър захват и изключителна визия, те се цапат лесно, а деформациите са почти неизбежни. За да се насладите на трайно решение е силно препоръчително носенето на ръкавици. 


Спортни волани от кожа

Ако пък сте заложили на спортен волан от кожа, то визията и трайността са гарантирани. Този тип волани за кола имат други недостатъци, като например високата цена (особено ако изборът Ви е създаден от истинска кожа). 


В AutoMarks ще намерите единствено висококачествени спортни волани. Можете да ни се доверите за произхода и качеството на стоките в нашия каталог.