Спрей за поправка на спукани гуми Motul Tyre Repair 500мл

-35% Спрей за поправка на спукани гуми Motul Tyre Repair 500мл
  • Производител: MOTUL
  • Код на продукта: Mot 110142
  • Наличност: В наличност
  • Производител: MOTUL

Описание

MOTUL Tire Repair - бързо уплътнява и помпа автомобилни гуми (камерни и безкамерни) без необходимост от демонтаж. Не изисква използването на инструмент.
Формулата на продукта, базирана на латекс, не уврежда гумата или камерата. Аерозолът за ремонт на гуми MOTUL е под налягане и ви позволява да напомпате напълно всички видове гуми до 16 инча. За по-големи размери може да се нуждаете от втори аерозол или изпомпване по класическия начин. Позволява ви да преодолеете още няколко стотици километра преди ремонта на колелата. Използването на този продукт е възможно само ако гумата не е счупена или нарязана.
Този ремонт е временен: гумата трябва да бъде ремонтирана или сменена възможно най-скоро.
ПРЕПОРЪКИ
Ако е възможно, отстранете предмета, който е причинил пункцията. Разклатете флакона. При студено време, ако температурата е под 0°C, затоплете флакона пред отдушника на отоплителната система на автомобила, за да осигурите правилна работа. Свържете аерозолната тръба, като завинтите конектора върху почистената резба на нипела. Обърнете бутилката с главата надолу. Отстранете капачката, натиснете и задръжте бутона, докато се достигне оптималното налягане. Карайте 10-20 км с умерена скорост, така че агентът да се разпредели оптимално върху колелото. След това проверете налягането в гумите и, ако е необходимо, го доведете до необходимите стойности. Аерозолът трябва да се съхранява правилно, като се избягват силни удари върху флакона. Ремонтирана по този начин гума може да се използва с увереност няколкостотин километра, преди да се извърши класически ремонт на колело.

Предпазни мерки при съхранение: Фиксирайте добре флакона, избягвайте да го удряте.

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

25.57 лв. 16.50 лв.