Стойка за GSM за табло YB20-3

-45% Стойка за GSM за табло YB20-3
  • Код на продукт: 254285
Електроника
Тип Стойки

Описание

Търсите стилна, лесна и качествена стойка за телефон за кола? Уморихте ли се да държите телефона си часове наред, докато шофирате? Универсалната стойка за телефон за кола има всичко необходимо: - Качествена изработка - Стилен дизайн - Пластмасов край за фиксиране на телефона и позволява да се постави на таблото, сенника и огледалото за обратно виждане.

Може да се постави навсякъде в колата, без да пречи на видимостта ви, и ще държи телефона ви сигурно, независимо от ориентацията или размера. Съвместима е с 99% от мобилните телефони на пазара, а екранът на телефона може да бъде от 3 инча до 7 инча. Стойката изработена от здрава пластмаса, а на самата поставка има поставена мек материал, който предотвратява надраскване на телефона.

Поставя се много лесно с помощта на мощна щипка в долната си част, която се закрепва стабилно за повърхността и дори при неравности по пътя ви гарантира, че телефона няма да падне. Въртяща се на 180 градуса на горе на долу и на ляво и на дясно, ви дава перфектния ъгъл на гледане. Вие сте само на няколко клика от перфектната стойка за телефон!

Характеристика:

Материал: ABS пластмаса.

Подходяща е за: 3 инча до 7 инча (60 -100 мм).

Цвят: черен.

Място за монтаж: таблото, сенника и огледалото за обратно виждане

Съвместим: 99% от мобилните телефони.


Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

В наличност
26.25 лв. 14.50 лв.