TOYOTA Semi Synthetic 10W40 5L

-40% TOYOTA Semi Synthetic 10W40 5L
  • Производител: Toyota
  • Код на продукта: TOYOTA 10W40 5L
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Toyota
Масла
Вискозитет 10W40
Предназначение Двигателно
Производител TOYOTA
Разфасовка 5L

Описание

Полусинтетично 10W-40 оригинално двигателно масло на Toyota е специално формулирано, за да подобри работата на двигателя на вашите превозни средства, както се използва от основните дилъри на Toyota. Подходящ както за дизелови, така и за бензинови двигатели, също така отговаря на изискванията за смазване на двигатели с турбокомпресор.

Оригиналното моторно масло на Toyota е формулирано със специален пакет от добавки, който помага за защитата на металните повърхности на Toyota и уплътнителните повърхности от корозия, предотвратява образуването на пяна и поддържа правилното нанасяне на маслото. От които осигурява пълна защита на двигателя срещу триене при стартиране, топлинен стрес и утайка на двигателя за върховна производителност и максимален живот на двигателя.

Предимства:

Защита: Здрав, тънък защитен слой позволява на частите на двигателя да работят заедно. Без него двигателят ще прегрее и ще блокира.
Мощност: Помага за уплътняване на празнината между буталото и стената на цилиндъра, което позволява на вашия двигател да доставя максимална мощност.
Икономичност: Осигурява плавно функциониране на двигателя, което намалява количеството енергия, което се губи, осигурявайки ви повече мили на литър.
Надеждност: Помага да се предотврати образуването на отлагания, като поддържа двигателя чист и предотвратява залепването на буталните пръстени.
Дълготрайност: Неутрализира киселини като ръжда, която се образува по време на горене, елиминирайки корозията за по-дълъг живот.

  • SAE 10W-40
  • ACEA A3/B3, A3/B4
  • API SL/CF


Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

112.05 лв. 67.50 лв.