Зимна добавка за дизел против замръзване MANOL Winter Diesel, 1л

-40% Зимна добавка за дизел против замръзване MANOL Winter Diesel, 1л
  • Производител: MANNOL
  • Код на продукта: MN 9983 1L
  • Наличност: В наличност
  • Производител: MANNOL

Описание

MANNOL Winter Diesel 1:1000 – специална антигелна добавка, разработена по уникална технология за намаляване на точката на течливост (желиране) и максималната температура на филтруване както на летните, така и на зимните видове дизелово гориво. Подходящо е за всякакъв вид дизелово гориво и всички видове дизелови двигатели (атмосферни и турбо) с всякакви горивни системи, оборудвани и необорудвани с дизелови филтри за твърди частици и катализатори. Той не променя основните свойства на горивото, а само подобрява неговите нискотемпературни характеристики.
Свойства:
- Предотвратява кристализацията на парафина, съдържащ се в дизеловото гориво при ниски температури;
- Намалява максималната температура на филтруване (до -36 °C) и температурата на втвърдяване (до -47 °C) на дизеловото гориво. Оптимизира и стабилизира работата на горивната система при ниски температури, предпазва от запушване на филтри и горивопроводи с парафинови кристали;
- Повишава пълнотата на изгаряне на горивото и напълно изгаря, без да образува въглеродни отлагания и пепелни остатъци;
- Улеснява стартирането на двигателя при ниски температури;
- Съдържа почистващи препарати, които осигуряват чистотата на възлите и частите на горивната система;
- Предпазва горивната система от корозия;
- Неутрализира водния кондензат в резервоара за гориво, предотвратявайки образуването на ледени задръствания в енергийната система при отрицателни температури на околната среда.

Приложение: Разклатете добре преди употреба. Добавете към дизеловото гориво или директно в резервоара за гориво преди всяко зареждане или веднага след него, като се започне от есента; в съотношение 1:1000 (250 ml антигел на 250 L гориво). Самосмесване.

Внимание! Добавката замръзва на студено и проявява пълните си качества само при смесване с дизелово гориво. Поради риск от замръзване, добавката не трябва да се съхранява при температури под 0 °C. Под въздействието на студа става твърд и не тече. В този случай трябва да се загрее до стайна температура, за да може да се използва отново. Добавката може да се добавя към горивото само когато е в течно състояние.
Препоръчва се за редовна употреба.

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

29.05 лв. 17.50 лв.