МЕНЮ
КОЛИЧКА

Автокозметика

Автокозметика

Ние вярваме, че качествената автокозметика е ключова в правилната поддръжка на Вашия автомобил, независимо колко нов или стар, луксозен или базов е той. При нас можете да откриете разнообразие от прецизно подбрани продукти за почистване и поддръжка на автомобила. 

Видове автокозметика

В AutoMarks, Вие можете да се насладите на следните предложения:

 • Автокозметика за екстериор - продукти, специално разработени, за да почистват и поддържат външната част на автомобила, като защитават боята и повърхностите от вредните въздействия на околната среда като UV лъчите, замърсяванията и др.;

 • Автокозметика за интериор - решения за почистване и поддържане на вътрешността на автомобила, като почистват и освежават тапицерията, кожата, пластмасовите и металните повърхности;

 • Почистваща - продукти, създадени, за да почистват замърсяванията от повърхността на автомобила, като прах, мръсотия, масло и други замърсявания, които могат да повредят външния вид и да намалят дълготрайността на материалите;

 • Със защитни свойства -  продукти със специални съставки, които предпазват повърхностите на автомобила от вредните въздействия на околната среда, като UV лъчите, корозията, озона и други;

 • Полиращи препарати - предложения, които почистват и полират боята на автомобила, като изглаждат малки драскотини и дефекти, като същевременно придават блясък и защита на повърхността;

 • Комплекти - осигурят цялостна грижа за автомобила, като съдържат всички необходими продукти за почистване, полиране и защита на външния и вътрешния вид.

Защо автокозметиката е важна?

Не сте сигурни дали Вашият автомобил се нуждае от автокозметика? Продуктите от тази категория са ключови за доброто състояние на всяка кола. Ето и някои от основните причини да инвестирате в качествена автокозметика:

 • Предпазва външният вид на автомобила

 • Поддържа добрата визия на автомобила отвън

 • Подобрява вида на интериор

 • Запазва автомобила в добро състояние

 • Запазва (а понякога и повишава) стойността му

Изберете правилното решение за Вашия автомобил и се насладете на безупречни резултати!


MA PROFESSIONAL Активна пяна, 1кг
-40 %
Производител: MA PROFESSIONAL Модел: MA 20-A80
Пяна за ежедневно почистване на автомобила. Благодарение на уникалната формула притежава висока ефективност. Перфектно премахва замърсявания, прах и други видове замърсявания от пътя. Подходяща за измиване на автомобили, камиони и други превозни средства.Употреба:Покрийте автомобила с подходящо подб..
7.50 лв. 12.45 лв.
Купи
MANNOL Комплект за почистване на джанти
-40 %
Производител: MANNOL Модел: SCT-9802
Предназначение: Предназначен е за ремонт на драскотини, малки вдлъбнатини, увреждане от монтаж на алуминиеви джанти. Комплектът съдържа всичко необходимо за премахване на драскотини.Начин на Употреба: Почистете повредената джанта и отстранете всички остри ръбове или удари около повредената зона. 2. ..
22.90 лв. 38.01 лв.
Купи
MANNOL Силикон за стъкло, 310мл
-40 %
Производител: MANNOL Модел: 251076
Еднокомпонентно полиуретаново лепило, което служи за залепване на предното стъкло, задното стъкло и страничните стъкла на автомобили, камиони и микробуси. Силикон за автостъкла Mannol отговаря на спецификацията на Loctite Teroson. Има много ниска електропроводимост, висока якост и е устойчив на ..
12.50 лв. 20.75 лв.
Купи
MOTUL Автошампоан концентрат Car Body Shampoo, 500мл
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110150
Автошампоан Motul измива и обезмаслява каросерията. Отстранява мазнини, прах и оставя филм, улесняващ оттичането на водата с ускорено сушене. Формулата му на базата на Монтан восък съживява увредените лакове, полира микродраскотини и оставя приятен блясък. Инструкции: Изсипете 30 mL шампоан в 5-литр..
8.50 лв. 14.10 лв.
Купи
MOTUL Микрофибърна кърпа Plastics Microfibre
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110111
MOTUL Plastics Microfibre в релефен микрофибър, който позволява почистване на всички повърхности в пътническо купе. Улавя прах и абсорбира мазен филм и петна без никакви драскотини. Благодарение на голямата си релефна структура, MOTUL Plastics Microfibre е неагресивен за пластмаси и не атакува бои и..
9.80 лв. 16.25 лв.
Купи
MOTUL Микрофибърна кърпа за почиствне Car Body Microfiber
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110109
Motul Car Body Microfiber без подгъви е идеален за каросерията на вашия автомобил. Едната страна има дълги влакна за почистване, а другата има къси за полиране, нежни към повърхностите и осигурява перфектен завършек без риск от надраскване на бои и лакове. Голямата структура на влакна ви позволява д..
7.80 лв. 12.95 лв.
Купи
MOTUL Обезмаслител и чистител Express Shine, 500мл
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110154
MOTUL Express Shine ефективно обезмаслява каросерията на автомобила благодарение на активната си формула без изплакване. Отстранява мазния филм, катраните и други остатъци без никакъв риск за каросерията на автомобила. Бързо обезмаслява и блести с гланц. Съживява боите и придава дълбок блясък бе..
11.60 лв. 19.25 лв.
Купи
MOTUL Премахване на драскотини Scratch Remover, 100мл
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110168
Благодарение на своите микроабразивни частици, MOTUL Scratch Remover премахва фините драскотини върху всички боядисани или лакирани повърхности и оставя след себе си лъскав завършек на бои и лакове. Ограничава повърхностните драскотини, без да оставя следи. Възвръща блясъка на боите и лаковете. Подх..
9.90 лв. 16.40 лв.
Купи
MOTUL Спрей за почистване на насекоми Insect Remover, 500мл
-40 %
Производител: MOTUL Модел: 110151
MOTUL Insect Remover разтваря лепкави остатъци от насекоми, елиминира птичи изпражнения и други органични остатъци по всички повърхности на автомобила: предни стъкла, капаци, брони, огледала, бои, метали и пластмаси от автомобили. Нежната му формула може да се използва върху всякакъв вид повърхност,..
9.60 лв. 15.94 лв.
Купи
Автошампоан MOTOX (1:100) SUPER с восък, 20л
-35 %
Производител: MOTOX Модел: 250082
Продукт за професионална употреба. За външно измиване на моторни превозни средства. Разрежда се с вода 1:100 Разфасовка: 20л..
59.90 лв. 92.84 лв.
Купи
Автошампоан MOTOX концентрат (1:100) 20л
-40 %
Производител: MOTOX Модел: 250310
При редовно и правилно измиване на автомобила с автошампоан МОТОХ, върху лаковото покритие остава тънък слой с антикорозионни частици, който предпазва и поддържа блясъка на превозното средство.Автошампоан - SUPER концентрат 1:100* Антикорозионен* За външно измиване* За професионална употребаПрепар..
45.00 лв. 74.70 лв.
Купи
Автошампоан MOTOX концентрат (1:100) 5л
-40 %
Производител: MOTOX Модел: 250426
При редовно и правилно измиване на автомобила с автошампоан МОТОХ, върху лаковото покритие остава тънък слой с антикорозионни частици, който предпазва и поддържа блясъка на превозното средство.Автошампоан - SUPER концентрат 1:100* Антикорозионен* За външно измиване* За професионална употребаПреп..
13.50 лв. 22.40 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 80 (7 страници)