МЕНЮ
КОЛИЧКА

Добавка за скоростна кутия

Добавка за скоростна кутия

Добавките за скоростна кутия са създадени с цел отстраняване на шумове и вибрации, катко и за цялостното подобрение на превключването на предавки. Те са аналогични на добавките за двигател и се прибавят към маслото на трансмисията. 

При нас можете да намерите различни видове добавки за скоростна кутия или добавка за трансмисия, включително “отмиващи” добавки, които се добавят преди смяната на маслото, за да премахнат натрупани шлаки.

Добавка за скоростна кутия - характеристики

Добавките към маслата за скоростни кутии имат потенциала да направят маслото по-качествено и да подобрят свойствата му, както и да предпазят кутията за по-дълго време. Предотвратявайки триенето между елементите повлияват и на температурата. Редуцирането на температурата от своя страна, допълнително ще направи работата на маслото в кутията по-лесна и по-успешна. 

Не забравяйте, че е от ключово значение да се запознаете с препоръките на производителя относно избора на масло. Съчетайте маслото с добавки единствено ако имате конкретни оплаквания. Също така, уверете се, че използвате препоръчителните количества за съответната добавка.

Не забравяйте, че е от ключово значение да се запознаете с препоръките на производителя относно избора на масло. Съчетайте маслото с добавки единствено ако имате конкретни оплаквания. Също така, уверете се, че използвате препоръчителните количества за съответната добавка.

Добавка за ръчна скоростна кутия (механични скорости)

Тази добавка е вещество, което се добавя, за да подобри нейната функционалност или да я приспособи за специфични нужди. Това позволява по-бързо и по-точно превключване, което от своя страна предпазва предавките от износване. 

Тези добавки се предлагат във вид на масла или добавки към маслата за скоростите и са проектирани да подобрят ефективността на трансмисията, да намаляват триенето и да осигуряват по-гладко превключване на скоростите. Някои от тях се наричат и "ускорители на скоростите".

 Добавките да подобрят производителността, надеждността и удобството при употреба на ръчната трансмисия.

Добавка за автоматична скоростна кутия

Автоматичната трансмисия е иновативно решение, което позволява автоматично превключване на предавките в зависимост от скоростта и оборотите на двигателя. Това подобрява управлението на автомобила, намалява разхода на гориво и осигурява по-плавно ускорение.

Добавката за автоматична скоростна кутия е специален продукт, който се добавя към маслото в скоростната кутия за подобряване на нейното функциониране. Тя може да увеличи плавността при смяна на предавките, да намали износването на частите и да подобри ефективността на предавките.

Тази добавка може да бъде полезна за поддържане на доброто състояние и за удължаване на нейния живот. 

Добавка за хидравлика

 Добавката за хидравлика е химически продукт, който се добавя към хидравличната течност, за да подобри нейните свойства, като например устойчивост на окисление, противопенните свойства, смазващи свойства и други.

Тази добавка може да бъде олио, полимер или друго вещество, специално проектирано за подобряване на работата на хидравличната система.

Защо да купя добавка от Auromarks.bg

В AutoMarks можете да изберете от различни добавки, подходящи за всеки тип трансмисия. Ние предлагаме решения само от доказали се производители на пазара. Можете да разчитате на топ качествено, достъпни цени, бързи доставки и професионално отношение. Разполагаме и с множество различни добавки за автомобили - добавки за гориво ( бензин или дизел), добавка за масло и двигател, или за охладителна система.

BARDAHL Спиране Теч от Трансмисия,150мл
-10 %
Производител: BARDAHL - Масла Бардал Модел: BAR1756
ВАRDАНL Тrаnѕmіѕѕіоn Оіl Ѕtор Lеаk e дoбaвĸa пpoтив тeч в тpaнcмиcии. Bъзcтaнoвявa cвoйcтвaтa нa външнитe и вътpeшнитe yплътнeния и yплътнитeлни пpъcтeни. Πoчиcтвa ĸaнaлитe. Πoдoбpявa eфeĸтивнocттa нa тpaнcмиcиoннoтo мacлo. Блaгoдapeниe нa cъдъpжaщитe ce в пpoдyĸтa cъвpeмeнни дoбaвĸи ce yдължaвa eĸc..
23.40 лв. 25.95 лв.
Купи
Motul Πpoмивĸa на Aвтoмaтичнa Cĸopocтнa Kyтия, 300мл
-35 %
Производител: MOTUL Модел: Motul 108127
Моtul Аutоmаtіс Тrаnѕmіѕѕіоn Сlеаne пoчиcтвaщa дoбaвĸa зa aвтoмaтичнa cĸopocтнa ĸyтия (пpeди cмянa нa мacлoтo), ĸoятo oтcтpaнявa нeфтeни oтлaгaния, cмoли и oĸcидaция oт цялaтa мacлeнa cиcтeмa. Moжe дa ce изпoлзвa във вcичĸи видoвe aвтoмaтични тpaнcмиcии, ĸoнвeнциoнaлни c пpeoбpaзyвaтeли нa въpтящия ..
15.70 лв. 24.33 лв.
Купи
Добавка за атоматични скорости ATF conditioner Bardahl, 300мл
-10 %
Производител: BARDAHL - Масла Бардал Модел: BAR1758
Подобрител за атоматични скорости ATF conditioner Bardahl BAR-1758 - 300 мл.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни системи, ..
31.75 лв. 35.10 лв.
Купи
Добавка за промивка на автоматични скоростни кутии ВАRDАНL, 300мл
-10 %
Производител: BARDAHL - Масла Бардал Модел: BAR-1759
ВАRDАНL Аutоmаtіс Тrаnѕmіѕѕіоn Fluѕh e дoбaвĸa зa пpoмивaнe нa aвтoмaтични cĸopocтни ĸyтии пpeди cмянa нa мacлoтo. Haпълнo пoчиcтвa мacлeнaтa cиcтeмa, paзтвapя ĸapбoнoви oтлaгaния в cĸopocтнaтa ĸyтия, ĸaтo ги зaдъpжa в cycпeнзия дo изтoчвaнe нa cтapoтo мacлoтo. Πpeдпaзвa oт пpeждeвpeмeннo изнocвaнe...
16.80 лв. 18.60 лв.
Купи
Добавка за ръчна трансмисия MANNOL Getriebeoel Additiv, 100мл
-40 %
Производител: MANNOL Модел: MN 9903
Getriebeoel-Additiv Manual е добавка за масло за ръчни трансмисии за намаляване на триенето и износването. Съвместим с всеки тип трансмисионно масло (както минерално, така и синтетично). Подходящо за ръчни трансмисии, задни мостове, трансферни кутии и ръчни кормилни системи с маслен съд. Препоръчва ..
6.90 лв. 11.45 лв.
Купи
Добавка за скорости BARDAHL Gear Oil, 150мл
-10 %
Производител: BARDAHL - Масла Бардал Модел: BAR1045
Ваrdаhl Gеаr Оіl e дoбaвĸa зa pъчни cĸopocти. Изпoлзвa ce ĸaтo пoдoбpитeл зa тpaнcмиcиoннo мacлo. Πpeднaзнaчeнa e caмo зa pъчни cĸopocтни ĸyтии и дифepeнциaли бeз блoĸaж c виcĸoзитeт 75W90. Haмaлявa шyмa, yвeличaвa изнocoycтoйчивocттa, нaмaлявa тeмпepaтypaтa нa тpaнcмиcиoннoтo мacлo и oĸcидaциятa.Ва..
22.95 лв. 25.60 лв.
Купи
Добавка за спиране на теч на хидравлика Mannol Power Steering Leak-Stop, 250мл
-45 %
Производител: MANNOL Модел: MN 9923
Специална добавка в течността на кормилното управление за предотвратяване и премахване на течове от кормилната система - (рейката). Елиминира течовете на усилвателя на волана, помпата и кормилната рейка, като значително удължава експлоатационния им живот. При редовна употреба увеличава експлоатаци..
9.20 лв. 16.65 лв.
Купи
Добавка за спиране на течове от хидравлика и автоматична скоростна кутия BARDAHL, 300мл
-10 %
Производител: BARDAHL - Масла Бардал Модел: BAR - 1755
Добавка за хидравлика Bardahl Automatic Transmission and Power Steering Stop Leak– уплътнител за автоматична скоростна кутия и хидравликата на волана.Свойства и функции на Добавка за хидравлика Bardahl:- С помощта на тази добавка за хидравлика можете да избегнете и да си спестите много проблеми. Пре..
34.00 лв. 37.80 лв.
Купи
Добавка за спиране теч на трансмисията MANNOL Getriebeoel Leak-Stop, 250мл
-40 %
Производител: MANNOL Модел: 251007
MANNOL Getriebeoel Leak-Stop е специална добавка за спиране на теч на масло от гумените и пластмасовите уплътнения на ръчна скоростната кутия. Елиминира теча и възстановява еластичността на уплътненията. Изключително ефикасна е при тежки натоварвания на скоростната кутия. Може да се използва за..
7.50 лв. 12.45 лв.
Купи
Добавка за трансмисия и двигател MANNOL Molibden Additive, 350мл
-40 %
Производител: MANNOL Модел: 251069
Добавка в двигателно и/или трансмисионно масло (за механични трансмисии) за намаляване на триенето и износването, което се осигурява от изключително стабилна колоидна дисперсия на естествен молибденов дисулфид (MoS2) в базовото масло. Образува силен слоест филм с ненадминат ефект срещу триене върху ..
7.90 лв. 13.10 лв.
Купи
Добавка ревитализант зa автоматични скорости XADO EX120, 8мл
-35 %
Производител: XADO Модел: XA 10031
Ревитализант XADO EХ120 автоматични скорости 8ml е металокерамична добавка запълваща паднала циментация и възстановяваща износените метални повърхности на автоматичните скоростни кутии. Подобрява работата на фрикционния пакет.EX 120 ХАДО зa автоматични скорости е превъзходен продукт за вашият автомо..
39.00 лв. 60.45 лв.
Купи
Добавка ревитализант зa хидравлична система XADO EX120, 8мл
-35 %
Производител: XADO Модел: XA 10032
Ревитализант XADO ЕХ120 за сервоуправление, хидравлично оборудване и системи, запълва драскотините и възстановява износвания по металните повърхности.По време на обработката на хидравличните агрегати, продукта образува защитно металокерамично покритие върху повърхностите на части от помпени, задей..
39.00 лв. 60.45 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)