МЕНЮ
КОЛИЧКА

Течност за чистачки

Течност за чистачки

Доверете се на AutoMarks за качество и сигурност в течността за чистачки. При нас ще откриете пълна палитра от предложения, като залагаме единствено на доказани и опитни производители. 

Някои от видовете течност за чистачки, които можете да намерите при нас, включват:

  • Лятна течност за чистачки;
  • Зимна течност за чистачки;
  • Концентрат;
  • Готова за употреба течност за чистачки;

Чистотата на предното стъкло на автомобила е от изключително значение за безопасното шофиране по пътя. Затова е важно да се обърне специално внимание на поддръжката му и да се вземат необходимите мерки, като използване на специализирани течности за чистачки.

 Вода е често алтернатива, но липсващите почистващи свойства правят специалния разтвор предпочитан избор. Даваме поглед върху значението и предимствата на правилната грижа за предното стъкло.

Какви видове течности за чистачки има?

Съществуват два основни вида течности - зимна и летна . Те се различават по температурата на замръзване, като цветовете на опаковката често са просто маркетингови стратегии. Течностите за летния период съдържат по-малко спирт, докато тези за зимата имат по-високо съдържание, което гарантира ефективност и при ниски температури.

Важно е да се разрежда всеки концентрат с вода, като се спазват указаните пропорции на етикета. Прекомерната разреждане води до намалена ефективност на измиване, докато по-голямо количество концентрат може да увреди гумите на чистачките. Затова ние предлагаме и готови течности в различни разфасофки - 3l, 4l, 5l.

Поръчайте онлайн на специални цени сега!

Какъв е съставът на течностите за чистачки?

На пазара се предлагат различни химически съставки, които лесно премахват замърсяванията от стъклото на автомобила. Най-разпространата течност за почистване е тази, която съдържа етилов спирт, който ефективно отстранява мазнините и други петна от стъклото.

При закупуване е важно да се избягва използването на продукти с абразивни съставки, метанол или амоняк, които могат да повредят стъклото и гумите на чистачките.

Защо да изберете Automarks?

Онлайн магазин Automarks се гордее с високото качество на своите продукти. Независимо дали става дума за продажба на антифриз, моторни масла или части за кола, ние предлагаме виско качество на продуктите и бързо обслужване.

С години опит на пазара за авто-тунинг, ние предлагаме широка гама от продукти, бърза доставка и професионални консултации, всичко на конкурентни цени, удовлетворяващи нуждите на нашите клиенти.

Посетете Automarks.bg сега, направете своята поръчка онлайн и вземи всичко необходимо за своя автомобил на супер изгодни цени.

Зимна течност за чистачки (-60С), 5л
-35 %
Производител: SEVAN Модел: 260374
Течност за чистачки концентрат зимен - 60 Етанол. Не съдържа Метанол...
17.50 лв. 27.12 лв.
Купи
Зимна Течност за Чистачки BARDAHL, 1л
-40 %
Производител: BARDAHL Модел: BAR4514
ВАRDАНL ВАR-4514 зимнa тeчнocт зa чиcтaчĸи бeз мeтaнoл, ĸoнцeнтpaт c apoмaт нa ябълĸa. He cъдъpжa ниĸaĸви вpeдни зa чoвeшĸoтo здpaвe cъcтaвĸи.    Πoчиcтвa и oбeзмacлявa cтъĸлa и фapoвe.    Πpeмaxвa пeтнa oт нaceĸoми.     He e aĸтивнa ĸъм бoя, лaĸ, гyмeни ..
10.50 лв. 17.40 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки DELTA (-20C), 5л
-40 %
Производител: ELIT Модел: DELTA Winter 20 5L
Произведена на базата на ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ. Разтваря и премахва отлагания от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките, гумените уплътнения и пластмасовите детайли. Осигурява перфектна видимост.Готова за употреба...
11.50 лв. 19.10 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки ELIT (-20C), 3л
-40 %
Производител: ELIT Модел: ELIT Winter 20 3L
Произведена на базата на ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ. Разтваря и премахва отлагания от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките, гумените уплътнения и пластмасовите детайли. Осигурява перфектна видимост.Готова за употреба...
9.50 лв. 15.75 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки Gazprom Screenwash Winter (-20C), 3л
-45 %
Производител: GAZPROM Модел: Gazpromneft Screenwash 3L
Gazpromneft Screenwash Winter е препарат за почистване на стъкла на автомобили с приятен аромат, създаден за зимния сезон със защита от замръзване до -20 °C. Той премахва леда, солта и други замърсявания от предното стъкло и оставя идеално чиста повърхност. Не съдържа метилов алкохол. ..
9.90 лв. 17.90 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки MOTUL Winter Vision (-20С), 5л
-40 %
Производител: MOTUL Модел: MOTUL Winter Vision 5L
Зимнa тeчнocт зa чиcтaчĸи Моtul Vіѕіоn Wіntеr гoтoвa зa yпoтpeбa нa -20 гpaдyca. He ce paзpeждa c вoдa! Πoчиcтвa ocтaтъци oт мaзнини. He yвpeждa лaĸoвoтo пoĸpитиe нa бoятa и фapoвeтe. He cъдъpжa мeтaнoл и изoпpoпaнoл. He cъдъpжa ниĸaĸви вpeдни зa чoвeшĸoтo здpaвe cъcтaвĸи. Имa пpиятeн apĸтичeн apoмa..
12.90 лв. 21.40 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки NORTH (-20C), 5л
-40 %
Производител: NORTH Модел: NORTH -20C 5L
Произведена на базата на етилов алкохол. Разтваря и премахва отлаганията от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките и гумените уплътнения. Осигурява перфектна видимост...
14.50 лв. 24.05 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки OE BMW (-60C), 1л
-40 %
Производител: BMW Модел: 83 12 5 A1A 166
Екологично чист концентрат за почистване на автомобилните стъкла и фарове с особено приятен аромат, предпочитан от водачите на превозни средства и патентован от BMW. Изключително подходящ при отстваняване на насекоми и други трудно отстраними замърсявания от автомобилните стъкла. Продуктът не е агре..
10.50 лв. 17.43 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки OE BMW (-60C), 5л
-40 %
Производител: BMW Модел: 83 12 5 A1A 167
Екологично чист концентрат за почистване на автомобилните стъкла и фарове с особено приятен аромат, предпочитан от водачите на превозни средства и патентован от BMW. Изключително подходящ при отстваняване на насекоми и други трудно отстраними замърсявания от автомобилните стъкла. Продуктът не е ..
43.50 лв. 72.20 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки OE VOLKSWAGEN VAG (-25C), 3л
-40 % Дост. до 2-3 дни
Производител: VOLKSWAGEN Модел: 000 096 311L
Зимна течност за чистачки с премиум качество и готова за употреба от VOLKSWAGEN. Служи за почистване на автомобилните стъкла и фарове, с изключително приятен аромат на зелена ябълка. Подходяща при отстваняване на насекоми и други трудно отстраними замърсявания от автомобилните стъкла. Продукта ..
32.50 лв. 53.95 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки STARLINE (-20 C), 5л
-40 %
Производител: STARLINE Модел: NA SW20-5
Starline Screenwash са качествени течности за чистачки, предназначени преди всичко за миене на предното стъкло и фаровете на автомобилите. Зимната серия предпазват пръскащото устройство на автомобила от замръзване.Тази течност е готова за употреба.Отлични почистващи свойства. Почиства остатъците от ..
14.50 лв. 24.07 лв.
Купи
Зимна течност за чистачки STARLINE (-80C), 1л
-40 %
Производител: STARLINE Модел: STARLINE NA SW80-1
Зимна течност за чистачки STARLINE до -80°C премахва масло, сажди, сол и други специфични за зимата замърсявания. С изключително висока мощност на почистване, петна могат да бъдат отстранени по-бързо. Предотвратява замръзването на дюзите и замръзването на вода за миене по стъклото. Не уврежда бо..
7.40 лв. 12.30 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)