МЕНЮ
КОЛИЧКА

БЛОГ

31 май Топ 3 признака, че е време да смените маслото
Смяната на маслото на автомобила е важна част от поддръжката на вашия автомобил, която може да има голямо въздействие върху неговата производителност и дълголетие. Спазването на препоръките на производителя и правилното мониторинг на нивата на маслот..
28 май Каква е разликата между синтетични, полусинтетични и минерални масла?
Изборът на подходящо моторно масло е от ключово значение за поддържането на доброто техническо състояние и дългия живот на вашия автомобилен двигател. Моторното масло изпълнява няколко основни функции - смазва движещите се части, охлажда горещите зон..
20 май Защо и кога трябва да сменяме антифриза на автомобила?
Антифризът е една от най-важните течности в автомобила, грижеща се за правилното функциониране на охладителната система и предпазваща двигателя от прегряване или замръзване. Редовната му смяна е ключов момент в поддръжката на всяко превозно средство...
15 май Как да изберем правилния вискозитет на маслото
Как да изберем правилния вискозитет на маслото: съвети за сезона и условията на шофиране Замисляли ли сте се как да изберете правилния вискозитет на маслото за вашето превозно средство? Правилният избор на вискозитет на моторното масло може да има го..
09 май Как сами да сменим маслото и масления филтър
Как сами да сменим маслото и масления филтър: лесни стъпки за всеки автомобил Знаете ли, че можете да смените маслото и масления филтър на вашия автомобил сами? В тази статия ще ви научим как да го направите по лесен и икономичен начин. Ще откриете к..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)