Автомобилни добавки

Ако искате да осигурите необходимата грижа и поддръжка на Вашия автомобил, заложете на качествени и доказани автомобилни добавки. Автомобилните добавки се използват за превенция и отстраняване на проблеми по двигателя, скоростната кутия и други системи на автомобила.

Сред най-популярните и често използвани добавки са тези за:
- Почистване на дюзи
- Отстраняване на нагари от мотора
- Възстановяване на метала по въртящи се елементи в мотора
- Зъбни колела в скоростната кутия.
Ако искате да си спестите скъпоструващи ревизии или инвестиция в нови части за подмяна на стари, то качествената добавка може да ви помогне да постигнете тази цел. Въпреки това, не бива да разчитате на добавките да заменят изцяло навременните обслужвания и ремонти по автомобила. Те могат единствено да удължат експлоатационния период на частите и да ви помогнат да си спестите по-нататъшни главоболия и проблеми.

В AutoMarks може да откриете богато разнообразие от автомобилни добавки за дизелови и бензинови автомобили. Изберете от нашите добавки за скоростни кутии, диференциали, охладителни и спирачни системи и много други. Cпeциaлнo зa Bac, ниe избpaxмe вoдeщи пpoизвoдитeли c дoĸaзaни бpaндoвe ĸaтo Ваrdаhl, Mannol, Рrо-Тес, Моtul, Lіquі Моlу.

Доверете се на качествени добавки с доказан произход от търговец с дългогодишен опит на пазара, като AutoMarks! Гарантираме бързи доставки, професионално отношение и безупречни резултати.