МЕНЮ
КОЛИЧКА

ADBLUE

ADBLUE

Възползвайте се от висококачествена AdBlue добавка на достъпни цени и осигурете на Вашия автомобил грижата, от която се нуждае. 

Какво представлява добавката AdBlue?


AdBlue е специална течност, която се добавя към изпускателната система на Вашия автомобил. Когато изгорелите газове преминават през добавката, тя реагира химически с тях и разгражда някои от тези неприятни замърсители, превръщайки ги в безвредни вещества като вода и азот. 

Използвайки AdBlue, Вашият автомобил може да работи по-чисто и да отделя по-малко вредни замърсители във въздуха.


Защо добавката AdBlue е ключова за Вашия автомобил?


  • Намаляване на вредните емисии - добавката намалява емисиите на азотен оксид, които са вредни замърсители и допринасят за смог, киселинен дъжд и респираторни проблеми. Използвайки AdBlue, дизеловите двигатели могат да отговарят на строгите разпоредби за емисиите и да намалят въздействието си върху околната среда.

  • Подобрена горивна ефективност - AdBlue може да драстично подобри горивната ефективност. Това е така, защото чрез добавката, двигателят може да изразходва гориво по-ефективно, което намалява разхода на гориво и намалява емисиите.

  • По-дълъг живот на двигателя - AdBlue също така помага за удължаването на живота на двигателя чрез намаляване на количеството прахови частици, които се натрупват в двигателя. Това означава, че двигателят ще работи по-ефективно, а Вие ще имате по-малко проблеми с поддръжката.

  • Спестяване на разходи - Въпреки че AdBlue е допълнителен разход за собствениците на дизелови автомобили, той може да доведе до спестяване на разходи в дългосрочен план. Това е така, защото добавката подобрява горивната ефективност и намаля разходите за поддръжка, което може да компенсира цената на самата добавка.

  • Съответствие с разпоредбите за емисии - AdBlue се изисква от закона в много страни, включително Европейския съюз и Съединените щати, за дизелови превозни средства с SCR технология. Използвайки AdBlue, собствениците на дизелови автомобили могат да гарантират, че спазват разпоредбите за емисиите и да избегнат глоби или санкции.

За кои автомобили е подходящ продуктът?

Добавката е подходяща специфично за дизели които са произведени с АдБлу системи. 


Изберете AdBlue дистрибутор, на който имате доверие. Добавката има специфични условия за съхранение. В случай, че те не се спазват, течността губи своите качества. В AutoMarks ние се грижим за това съхранението на добавката да е според изискванията, а качеството, което получавате да е несравнимо!Адблу (AdBlue) Ecofol 10L
-40 %
Производител: ECOFOL Модел: Adblue Ecofol 10L
AdBlue® от Екофол е разтвор на специализирана SCR Urea и специална дълбоко дейонизирана вода, произведен в контролирана санитарна среда. Производството на AdBlue® става само и единствено с лиценз издаден от VDA (Асоциация на германката автомобилна индустрия). Продуктът е предн..
29.90 лв. 49.60 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) Ecofol PET 10L
-40 %
Производител: ECOFOL Модел: Adblue Ecofol PET 10L
AdBlue® от Екофол е разтвор на специализирана SCR Urea и специална дълбоко дейонизирана вода, произведен в контролирана санитарна среда. Производството на AdBlue® става само и единствено с лиценз издаден от VDA (Асоциация на германката автомобилна индустрия). Продуктът е пр..
15.50 лв. 25.70 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) FEBI, 10л Адблу (AdBlue) FEBI, 10л
-40 %
Производител: FEBI Модел: 46329 FEBI
Течност ADBLUE FEBI 46329 е нетоксичен и незапалим воден разтвор на карбамида, който е известен и като AUS 32 известен още, като ( воден разтвор на уреа ). Този продукт е разработен специално за дизелови двигатели с вътрешно горене, оборудвани със система SCR или т. нар. селективна каталитична редук..
44.90 лв. 74.50 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) Mannol 10L
-40 %
Производител: MANNOL Модел: AdBlue Mannol 10L
AdBlue® е разтвор на урея с висока чистота 32,5 %, който се използва като допълнителна работна течност в дизелови автомобили и камиони, оборудвани с SCR технология (селективна каталитична редукция). Съставът на AdBlue® е посочен в DIN 70070. Използването на такива системи оптимизира работата на двиг..
21.90 лв. 36.35 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) MERCEDES-BENZ, 10л
-40 %
Производител: MERCEDES-BENZ Модел: MB 004 989 04 20 14
Оригинална AdBlue течност MB 004 989 04 20 14 10L e течност за редуциране на вредните емисии.Оригинален каталитичен преобразувател за дизелови двигатели, чиято изпускателна тръба е снабдена със селективна каталитична редукция (система SCR).AdBlue® се дозира и впръсква автоматично в отработените газо..
89.90 лв. 149.20 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) Motox ЕВРОТУБА С ШЛАУХ 10л
-45 %
Производител: MOTOX Модел: AdBlue Motox EURO 10L
AdBlue Motox е подходящ за всички дизелови двигатели снабдени със система за Селективна Каталитична Редукция (SCR system) - автомобили, камиони, строителна техника, земеделска техника, кораби и дори котли на дизелово гориво. Той помага за спазване на критериите и стандартите на вредни емисии Eur..
19.90 лв. 36.00 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) Motox, 10л
-40 %
Производител: MOTOX Модел: AdBlue Motox 10L
AdBlue Motox е подходящ за всички дизелови двигатели снабдени със система за Селективна Каталитична Редукция (SCR system) - автомобили, камиони, строителна техника, земеделска техника, кораби и дори котли на дизелово гориво. Той помага за спазване на критериите и стандартите на вредни емисии Eur..
16.50 лв. 27.40 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) OE BMW, 10л
-40 %
Производител: BMW Модел: 83 19 2 295 606
Течността за каталитичен конвертор е оригинален продукт на BMW и представлява нетоксичен и незапалим воден разтвор на карбамида, който е известен и като AUS 32 известен още, като (воден разтвор на уреа). Този продукт е разработен специално за дизелови двигатели с вътрешно горене, ..
69.90 лв. 116.00 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) SWAG 10L
-35 %
Производител: SWAG Модел: AdBlue SWAG 10L
Течността за каталитичен конвертор DEF ( Diesel Exhaust Fluid ) е оригинален продукт на SWAG и най-широко разпространена, като AdBlue. Представлява нетоксичен и незапалим воден разтвор на карбамида, който е известен и като AUS 32 известен още, като ( воден разтвор на уреа ). Този продукт е разработе..
59.90 лв. 92.85 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) TOTAL 10L
-40 %
Производител: TOTAL Модел: Total AdBlue 10L
Тоtаl АdВluе e вoдeн paзтвop, cъcтaвeн oт 32,5% ĸapбaмид (Уpeя) и 67.5% дeминepaлизиpaнa вoдa в cъoтвeтcтвиe cъc cтaндapтa ІЅО 22 241, paзpaбoтeн cпeциaлнo зa дизeлoви двигaтeли, чиятo изпycĸaтeлнa cиcтeмa e cнaбдeнa cъc ceлeĸтивнa ĸaтaлитичнa peдyĸция - ЅСR. Упoтpeбaтa мy пoзвoлявa дa ce нaмaлят вp..
39.90 лв. 66.20 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) TOYOTA 10L Адблу (AdBlue) TOYOTA 10L
-40 %
Производител: Toyota Модел: 08890-81020
AdBlue® TOYOTA е оригинален ОЕМ продукт, който е разтвор на специализирана SCR Urea и специална дълбоко дейонизирана вода, произведен в контролирана санитарна среда. Производството на AdBlue® става само и единствено с лиценз издаден от VDA (Асоциация на германката автомобилна инду..
79.90 лв. 132.60 лв.
Купи
Адблу (AdBlue) VOLKSWAGEN VAG, 10л
-40 %
Производител: VOLKSWAGEN Модел: VAG G 052 910 M4
Течността за каталитичен конвертор DEF ( Diesel Exhaust Fluid ) е оригинален продукт на VOLKSWAGEN и най-широко разпространена, като AdBlue. Представлява нетоксичен и незапалим воден разтвор на карбамида, който е известен и като AUS 32 известен още, като ( воден разтвор на уреа ). Т..
69.90 лв. 116.00 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)