2бр X 5л Масло TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W30

-42% 2бр X 5л Масло TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W30
  • Производител: TOTAL
  • Код на продукт: QUARTZ MDC 5W30 10L
  • Производител: TOTAL
Оферти
ТИП МАСЛА

Описание

TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W-30 е LOW SAPS двигателно масло, специално формулирано, за да отговори на техническите изисквания на превозните средства, произведени от Mercedes-Benz. Високотехнологичните характеристики оптимизират начина, по който работят системите против замърсяване - като например филтрите за частици. Моторно масло, подходящо за всички бензинови и дизелови двигатели, включително най-новите, които отговарят в частност с нормите за намаляване на вредните емисии от Евро VI. Системите за последваща обработка, чувствителни към използваните смазочни материали и скъпи за поддръжка, също са защитени в дългосрочен план.Основни Характеристики и Предимства:
Основни Характеристики и Предимства:
- Low SAPS Формула: Предлага усъвършенствана защита срещу замърсяване, оптимизирайки работата на системите за контрол на емисиите, включително филтрите за твърди частици.
- Съответствие с Европейските Стандарти: Гарантира съответствие с Euro V стандартите, намалявайки емисиите на NOx, CO2, CO и прахови частици.
- Противоизносни Свойства: Осигурява дълготрайност и защита на двигателя, като се фокусира върху най-чувствителните му части.
- Температурна Устойчивост: Гарантира високо ниво на производителност при различни температурни условия, предпазвайки двигателя във всяка ситуация.
- Вискозитет 5W-30: Подходящ за широк спектър от климатични условия, осигурява отлична мазна течливост и защита на двигателя.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

  • ACEA спецификация: C3; C2
  • API спецификация: CF; SN
  • OPEL/GM DEXOS2
  • MB 229.52


Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

В наличност
232.00 лв. 134.90 лв.