МЕНЮ
КОЛИЧКА

CASTROL POWER 1 RACING 5W40 1L

CASTROL POWER 1 RACING 5W40 1L
-40 %
CASTROL POWER 1 RACING 5W40 1L
Масла
Вискозитет5W40
ПредназначениеДвигателно
ПроизводителCASTROL
Разфасовка1L
  • Наличност: В наличност
  • Модел: POWER 1 RACING 5W40 1L
  • Тегло (в кг.): 1.00
23.90 лв.
39.70 лв.
Купи
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.
СИГУРНОСТ
Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.
ВРЪЩАНЕ
Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

Описание

Castrol POWER 1 Racing 5W40 1L представлява върха на иновациите в производството на синтетични масла за четиритактови мотоциклети. Този продукт, който е резултат от дългогодишния опит на Castrol в моторни спортове и интензивни тестове, е специално създаден, за да отговаря на изискванията на високопроизводителните спортни мотоциклети, включително препоръчан за определени модели на BMW. Със своята изключително ефективна Тризонова технология, това масло гарантира оптимална защита на двигателя, съединителя и скоростната кутия, осигурявайки непрекъсната производителност дори при екстремни обороти и натоварвания.
Основни характеристики на масло Castrol POWER 1 Racing 5W40 1L:
1. Напълно Синтетична База: Създадено с използването на напълно синтетични компоненти, това масло осигурява висока производителност и изключителна защита на двигателя.
2. Тризонова Технология: Иновативната технология на Castrol, която осигурява цялостна защита на основните компоненти на мотоциклета - двигател, съединител и скоростна кутия.
3. Специално Препоръчано за BMW: Този продукт е оптимизиран за определени модели на BMW, което го прави идеалния избор за собствениците на тези мотоциклети.
4. Върхова Производителност при Натоварване: Проектирано да поддържа ефективността на мотора дори при високи обороти и интензивно натоварване.
Предимства от използването на масло Castrol POWER 1 Racing 5W40 1L:
- Усъвършенствана Мощност и Ускорение: Маслото е разработено да увеличи мощността и ускорението на високопроизводителни спортни мотоциклети.
- Дълготрайна Защита: Напредналата формула предпазва двигателя, съединителя и скоростната кутия, намалявайки нуждата от чести поддръжки.
- Висока Икономичност: Оптимизираното триене и смазочните свойства на маслото спомагат за подобрена икономия на гориво.
Castrol POWER 1 Racing 5W40 1L е създаден за мотоциклетистите, които търсят не само върхова производителност, но и надеждна защита за своите спортни машини. Съчетавайки впечатляващата Тризонова технология с напълно синтетични съставки, това масло предоставя изключителна ефективност и дълготрайна издръжливост, което прави всяко каране по-удовлетворяващо и безпроблемно.

Спецификации:
    API SL
    JASO MA 2
    BMW S1000R/
    K1200/
    K1300/
    K1600/ R1200 (K50)/
    HP4/
    G450/ C1
    Kawasaki KX250/ 450F