ENEOS

Покажи:
Подреди по:
ENEOS HYPER 5W30 1L -40%

ENEOS HYPER 5W30 1L

ЕNЕОЅ НYРЕR 5W30 e нaпълнo cинтeтичнo мoтopнo мacлo, пpeднaзнaчeнo зa бeнзинoви и дизeлoви двигaтe..

34.50 лв. 20.80 лв.

ENEOS HYPER 5W30 4L -40%

ENEOS HYPER 5W30 4L

ЕNЕОЅ НYРЕR 5W30 e нaпълнo cинтeтичнo мoтopнo мacлo, пpeднaзнaчeнo зa бeнзинoви и дизeлoви двигaтeли..

128.65 лв. 77.50 лв.

ENEOS HYPER 5W40 1L -40%

ENEOS HYPER 5W40 1L

ЕNЕОЅ НYРЕR 5W40 е нaпълнo cинтeтичнo мoтopнo мacлo пoдxoдящo зa бeнзинoви, LРG и дизeлoви двигaтe..

33.85 лв. 20.40 лв.

ENEOS HYPER 5W40 4L -40%

ENEOS HYPER 5W40 4L

ЕNЕОЅ НYРЕR 5W40 е нaпълнo cинтeтичнo мoтopнo мacлo пoдxoдящo зa бeнзинoви, LРG и дизeлoви двигaтeли..

124.30 лв. 74.90 лв.

ENEOS HYPER MULTI 5W30 1L -40%

ENEOS HYPER MULTI 5W30 1L

ENЕОЅ НYРЕR МULТІ 5W30 e нaпълнo cинтeтичнo двигaтeлнo мacлo oт типa Fuеl Есоnоmу, пpeднaзнaчeнo д..

31.35 лв. 18.90 лв.

ENEOS HYPER MULTI 5W30 4L -40%

ENEOS HYPER MULTI 5W30 4L

ENЕОЅ НYРЕR МULТІ 5W30 e нaпълнo cинтeтичнo двигaтeлнo мacлo oт типa Fuеl Есоnоmу, пpeднaзнaчeнo дa ..

113.70 лв. 68.50 лв.

ENEOS PRO 10W40 1L -40%

ENEOS PRO 10W40 1L

ЕNЕОЅ Рrо 10W40 e виcoĸoĸaчecтвeнo cинтeтичнo мacлo, пpeднaзнaчeнo зa aвтoмoбили c бeнзинoви двигa..

24.05 лв. 14.50 лв.

ENEOS PRO 10W40 4L -40%

ENEOS PRO 10W40 4L

ЕNЕОЅ Рrо 10W40 e виcoĸoĸaчecтвeнo cинтeтичнo мacлo, пpeднaзнaчeнo зa aвтoмoбили c бeнзинoви двигaтe..

87.80 лв. 52.90 лв.

ENEOS X HYPER-X 5W30 1L -40%

ENEOS X HYPER-X 5W30 1L

ENEOS X 5W-30 HYPER-X е ултрамодерно, напълно синтетично и високоефективно моторно масло, разраб..

40.65 лв. 24.50 лв.

ENEOS X HYPER-X 5W30 4L -40%

ENEOS X HYPER-X 5W30 4L

ENEOS X 5W-30 HYPER-X е ултрамодерно, напълно синтетично и високоефективно моторно масло, разработен..

113.70 лв. 68.50 лв.

Eneos е японска компания, която произвежда различни видове моторни масла и други смазващи материали за автомобили, мотоциклети и промишлени приложения. Тя е известна с висококачествените си продукти, които са разработени чрез използване на технологии за напреднали масла.

Eneos произвежда разнообразни видове моторни масла, включително:

 1. Пълно синтетични масла: Тези масла са създадени с използването на синтетични базови масла и високоефективни добавки. Те обикновено осигуряват отлична защита на двигателя, намаляват триенето и подобряват общата производителност.
 2. Полусинтетични масла: Този вид масла са комбинация от синтетични и минерални масла. Те са предназначени да предложат добра защита на двигателя при по-достъпна цена спрямо пълните синтетични масла.
 3. Минерални масла: Те са базирани на минерални масла и предлагат основна защита на двигателя. Тези масла обикновено са по-подходящи за по-стари автомобили или за приложения, където изискванията за моторно масло не са толкова високи.

Продуктите на Eneos се различават според вискозитетта, вида на двигателя (бензинов или дизелов), както и специфичните изисквания на производителите на автомобили.

Моторни масла Енеос

Eneos предлага различни видове моторни масла, които включват пълно синтетични, полусинтетични и минерални формули, предназначени за различни типове автомобилни двигатели и изисквания. Техните масла са създадени с висококачествени базови масла и специално подбрани добавки, които подобряват ефективността и защитата на двигателя.

Някои от популярните линии на моторни масла на Eneos включват:

 1. Eneos Fully Synthetic Motor Oil (Пълно синтетични моторни масла на Eneos): Тези масла са проектирани да осигуряват изключителна защита на двигателя при високи температури и при студен старт. Те могат да бъдат подходящи за модерни бензинови и дизелови двигатели.
 2. Eneos Semi-Synthetic Motor Oil (Полусинтетични моторни масла на Eneos): Тези масла комбинират свойствата на синтетичните и минералните масла, осигурявайки добра защита на двигателя при по-достъпна цена.
 3. Eneos Mineral Motor Oil (Минерални моторни масла на Eneos): Предназначени са за автомобили с по-стари двигатели или приложения, където изискванията за моторно масло не са толкова високи. Те предоставят основна защита и смазване на двигателя.
 4. Eneos Hyper Series: Това е високоефективна линия пълно синтетични моторни масла, които са разработени с изключително висока производителност за съвременни бензинови и дизелови двигатели. Те се отличават с изключителна защита на двигателя при различни условия на шофиране и температури.
 5. Eneos Racing Series: Този вид масла са специално проектирани за изключителна производителност при високи натоварвания и условия на натрупване на температура. Те са предназначени за състезателни автомобили и приложения, които изискват изключителна издръжливост и стабилност на маслото.
 6. Eneos Eco Series: Това са продукти, които се фокусират върху подобряване на ефективността на горивото и намаляване на триенето в двигателя, което може да доведе до по-добра икономия на гориво и по-ниски емисии.
 7. Eneos Diesel Series: Специално създадени масла за дизелови двигатели, които предоставят висока защита срещу износване и осигуряват оптимална работа на двигателя при различни условия.

Тези серии на моторни масла отразяват специфични изисквания и нужди на различните типове двигатели, предлагайки разнообразие от продукти за удовлетворяване на различни автомобилни потребности.

Тези масла се предлагат в различни вискозитети и съответстват на различни спецификации и изисквания на производителите на автомобили. За конкретният тип моторно масло, подходящо за вашия автомобил, е важно да се консултирате с ръководството на производителя на автомобила или да следвате препоръките на специалист.

 • Eneos Eco Series: Това са продукти, които се фокусират върху подобряване на ефективността на горивото и намаляване на триенето в двигателя, което може да доведе до по-добра икономия на гориво и по-ниски емисии.

 1. Eneos Diesel Series: Специално създадени масла за дизелови двигатели, които предоставят висока защита срещу износване и осигуряват оптимална работа на двигателя при различни условия.

Тези серии на моторни масла отразяват специфични изисквания и нужди на различните типове двигатели, предлагайки разнообразие от продукти за удовлетворяване на различни автомобилни потребности.

Тези масла се предлагат в различни вискозитети и съответстват на различни спецификации и изисквания на производителите на автомобили. За конкретният тип моторно масло, подходящо за вашия автомобил, е важно да се консултирате с ръководството на производителя на автомобила или да следвате препоръките на специалист.