Гел за почистване на трудно достъпни места Magic cleaning gel Moje Auto, 200г

-50% Гел за почистване на трудно достъпни места Magic cleaning gel Moje Auto, 200г
  • Производител: MA PROFESSIONAL
  • Код на продукта: 257235
  • Наличност: В наличност
  • Производител: MA PROFESSIONAL

Описание

Вълшебният почистващ гел за автомобили ще ви накара да забравите за мръсотията на труднодостъпните места. Нашият Magic gel е иновативна и гъвкава почистваща маса, предназначена за прецизно и цялостно почистване на най-взискателните повърхности. Благодарение на уникалната си консистенция, той перфектно прониква във всяко кътче, като ефективно отстранява мръсотия, прах и други замърсявания.
Продуктът има универсална употреба, идеален за почистване на автомобилни табла, поставки за чаши, както и електронно оборудване като клавиатури, телефони, компютри, мишки и конзоли.
Формулата на продукта е нежна към повърхността, магическият гел за почистване е безопасен дори за най-чувствителните предмети. Не рискувате да повредите или оставите драскотини.

ПРЕДИМСТВА:

- За почистване на вашия автомобил, клавиатура, електроника
- Многократна употреба
- Достига до труднодостъпни места
- Безопасен за деликатни предмети
Освен това почистващият гел Magic не само почиства ефективно, но и гарантира, че ръцете ви остават чисти по време на употреба. Не е нужно да се притеснявате за мръсотия или мазни следи.
Голямо предимство на магическия почистващ гел е за многократна употреба. След употреба просто го измийте с вода, изстискайте го внимателно и го подсушете, за да може да се използва отново. Благодарение на това вие се грижите не само за чистотата, но и за околната среда.
Почистващ гел не оставя нежелани следи или отлагания, така че повърхностите, които почиствате с него ще бъдат искрящо чисти.
Magic Cleaning Gel за почистване на вашия автомобил, клавиатура и електронно оборудване е иновативно решение, което ще революционизира вашия дом и офис ред и ще направи ежедневното почистване лесно и приятно!

Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

9.00 лв. 4.50 лв.