МЕНЮ
КОЛИЧКА

HONDA

Хонда предлага различни видове моторни масла, специално създадени за своите автомобили и мотоциклети. Тези масла са формулирани, за да осигурят оптимална производителност и защита на двигателя в съответствие със спецификациите на производителя.

В зависимост от конкретния модел и тип на двигателя, може да има различни препоръки за масло за конкретен автомобил или мотоциклет.

Моторни масла Хонда

Хонда предлага различни видове моторни масла, включително синтетични, полусинтетични и минерални масла, като всяко от тях може да има различни вискозитети и характеристики.

  1. Honda Genuine Motor Oil: Това е оригиналното масло, което се предлага от Хонда и е специално формулирано за техните автомобили и мотоциклети. Обикновено се предлага в различни вискозитети и може да бъде синтетично, полусинтетично или минерално масло.
  2. Honda Synthetic Oil: Синтетичното масло е разработено с по-високи стандарти за производителност и защита на двигателя. То може да предложи по-добра устойчивост на високи температури и по-дълъг интервал за смяна в сравнение с обикновените минерални масла.
  3. Honda Semi-Synthetic Oil: Полусинтетичното масло е смесица от синтетични и минерални масла. То предлага добра защита на двигателя както при студени, така и при високи температури.
  4. Honda Mineral Oil: Това е основното минерално масло, което може да бъде използвано в Хонда автомобили и мотоциклети. Въпреки че може да предложи добра защита на двигателя, интервалът за смяна обикновено е по-кратък в сравнение с по-продваните синтетични масла.

Всеки от тези видове масла може да се предлага в различни вискозитети и да има специфични препоръки за използване за различните модели на Хонда.

Антифризна течност Хонда

Хонда предлага специални антифризни течности, които са формулирани да осигурят оптимална защита на охладителната система на техните автомобили. Обикновено тези продукти са специално проектирани да отговарят на изискванията за използване в Хонда превозни средства и да предоставят необходимата защита от замръзване и прегряване на двигателя.

Антифризните течности на Хонда обикновено се предлагат в различни цветове (например син, зелен или червен), като цветът може да бъде свързан със специфичните химикалови съставки и добавки, предназначени да поддържат оптималните условия на охлаждане и да предпазват системата от корозия.

Важно е да използвате подходящия антифриз, който е препоръчан от производителя, за да се поддържа правилната функционалност на охладителната система и да се предпази двигателя от евентуални повреди или корозия.

Ето някои от типовете антифризи, които се използват:

  1. Етанолен антифриз: Този вид антифриз използва етанол като активна съставка. Той може да бъде по-биоразградим и по-екологичен, но обикновено има по-нисък точк на замръзване в сравнение с някои други видове антифризи.
  2. Глицеринов антифриз: Глицеринът се използва в този вид антифриз. Той е по-безопасен за околната среда и може да предложи подобрена защита от корозия в охладителната система.
  3. Синтетичен антифриз: Тези антифризни течности са формулирани със специални химикали, които предоставят оптимална защита на двигателя както от замръзване, така и от прегряване. Те обикновено имат по-широк температурен обхват за защита.
  4. Органичен антифриз (OAT - Organic Acid Technology): Този вид антифриз използва органични добавки и обикновено се смесва с дестилата вода. Те са известни със своята дълготрайност и са създадени, за да предпазват системата от корозия.
  5. Хибриден антифриз: Този тип антифриз често комбинира различни технологии, като OAT и други добавки, за да предложи балансирана защита и да удължи живота на охладителната система.
Honda 4-Stroke Motorcycle Oil 10W30 1L
-40 %
Производител: HONDA Модел: 08232-M99-S1LHE
Оригиналното масло HONDA 10W30 e сертифицирано по JASO, напълно съответства на изискванията на четиритактовите мотоциклетни двигатели на HONDA, които изискват масло 10W30 JASO MA. Отговаря на най-високите изисквания за качество, които гарантират дълголетието на двигателя и високата му производите..
34.90 лв. 57.90 лв.
Купи
Антифриз HONDA PRO -36 °C, Готов За Употреба, 1л
-40 %
Производител: HONDA Модел: 08CLA-G01-6S01
Син антифриз HONDA PRO -36 °C е готова за употреба охлаждаща течност, базирана на етилен-гликол и създаден с помощта на технологията ( Органични Киселинни Инхибитори ). При проведените тестове, този антифриз показва отлични антикорозионни показатели при взаимодействие с месинг, алуминий, стомана..
21.50 лв. 35.70 лв.
Купи
Антифриз HONDA PRO -36 °C, Готов За Употреба, 5л
-40 %
Производител: HONDA Модел: 08CLA-G02-6L1
Син антифриз HONDA PRO -36 °C е готова за употреба охлаждаща течност, базирана на етилен-гликол и създаден с помощта на технологията ( Органични Киселинни Инхибитори ). При проведените тестове, този антифриз показва отлични антикорозионни показатели при взаимодействие с месинг, алуминий, стомана, пр..
89.90 лв. 149.20 лв.
Купи
Масло HONDA HFS-E 5W30 1L
-40 %
Производител: HONDA Модел: HFS-E 5W30 1L
Моторното масло Honda 5W-30 отговаря на спецификацията API SN. Това води до съвместимост с голям брой двигатели на Honda с бензинови и дизелови двигатели. За да определите правилното двигателно масло за вашето превозно средство Honda, моля, вижте информацията в ръководството за вашето превозно с..
29.90 лв. 49.60 лв.
Купи
Масло HONDA HFS-E 5W30 4L
-40 %
Производител: HONDA Модел: HFS-E 5W30 4L
Моторното масло Honda 5W-30 отговаря на спецификацията API SN. Това води до съвместимост с голям брой двигатели на Honda с бензинови и дизелови двигатели. За да определите правилното двигателно масло за вашето превозно средство Honda, моля, вижте информацията в ръководството за вашето превозно с..
104.90 лв. 174.10 лв.
Купи
Трансмисионно масло HONDA MTF-3 1L
НОВО -40 %
Производител: HONDA Модел: 08267-999-02HE
Трансмисионно масло HONDA MTF-3 1L е оригинално специално разработено масло за всички механични скоростни кутии и i-SHIFT на Honda. Произведено с точно подбрани добавки, които спомагат работата на механичните скоростни кутии, запазват добрата им работа във времето и обезпечава стабилната работа н..
34.50 лв. 57.25 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)