Контактен спрей WD40 Specialist CONTACT CLEANER 400мл

-40% Контактен спрей WD40 Specialist CONTACT CLEANER 400мл
  • Производител: WD-40
  • Код на продукт: WD 40 60201
  • Производител: WD-40

Описание

WD-40 Specialist® Contact Cleaner, включващ патентована технология Smart Straw, отстранява масло, мръсотия, остатъци от флюс и конденз от чувствителна електроника и електрическо оборудване с изключителна прецизност. Изсъхва бързо, не оставя остатъци и премахва над 95% от обикновените повърхностни замърсители, което го прави най-добрият за почистване на електрически контакти и за оптимална работа на оборудването. Безопасен и идеален за използване върху печатни платки, контроли, клеми на батерии, превключватели, прецизни инструменти и електрически табла.

Съвети:

Целенасочена струя с WD-40 Specialist Contact Cleaner почиства електрониката и електрическото оборудване от флюсова паста, смазочни материали за инструменти, силиконова грес, хидравлично масло, използвано моторно масло и др.

Съхранявайте WD-40 Specialist Contact Cleaner във вашия гараж, за да поддържате чувствителните електрически връзки на превозните средства, включително управление, платки, електрически двигатели, клеми на акумулатора и др.

WD-40 Specialist Contact Cleaner може да поддържа техниката на фермерите, като предпазва оборудването за всякакви метеорологични условия от късо съединение и гарантира, че електрическите контакти и връзки работят правилно.

WD-40 Specialist Contact Cleaner може да се използва за различни задачи в тежката промишленост, включително премахване на прах в контактните пръстени на вятърни турбини и предотвратяване на късо съединение в железопътния транспорт.

Идеален за техници, WD-40 Specialist Contact Cleaner гарантира, че контролерите за отопление и охлаждане остават свързани. Използвайте интелигентната сламка, за да насочите замърсителите бързо и прецизно.


Експресна доставка

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Направете своята поръчка сега и ще я получите в рамките на три работни дни.

Гарантирана защита

СИГУРНОСТ

Гарантираме за сигурността на вашата поръчка, с опция за преглед преди да заплатите.

Връщане

ВРЪЩАНЕ

Имате 14 дни срок да върнете своята пратка ако не е това, което сте желали.

В наличност
28.05 лв. 16.90 лв.