Масло 10W30

Покажи:
Сортирай по:

CHAMPION ECO FLOW SP/RC G6 FE 10W30 1L

Този продукт е специално разработен, за да отговори на изискванията на най-новия стандарт ILSAC ..

32.55 лв. 19.60 лв.

CHAMPION ECO FLOW SP/RC G6 FE 10W30 4L

Този продукт е специално разработен, за да отговори на изискванията на най-новия стандарт ILSAC ..

113.55 лв. 68.40 лв.

MOTUL 4000 MOTION 10W30 5L

Масло MOTUL 4000 MOTION 10W30 5L е минерално смазочно масло, предназначено за бензинови, дизелови, п..

133.14 лв. 85.90 лв.

Моторно масло 10W-30: идеалното разностранно решение за вашия двигател

Моторното масло е сърцето на всяко автомобилно двигателно устройство, като играе важна роля за оптималното му функциониране и дълготрайната му ефективност.

Сред разнообразието от вискозитети на пазара, маслото с класификация 10W-30 е едно от най-разпространените и универсални решения, предлагащо балансирано смазване и защита в широк спектър от условия.

Разшифровка на обозначението:

  • 10W - Цифрата пред "W" отбелязва вискозитета на маслото при ниски температури. Ниското число пред "W" указва, че маслото е по-леко и по-лесно за циркулация при студени условия, предпазвайки двигателя при стартове в студени климатични зони.

  • 30 - Това число отбелязва вискозитета на маслото при високи температури, като показва способността му да остане стабилно и да осигури нужната защита при високи температури на работа.

Предимства на масло 10W30:

  1. Универсалност и Подходящо За Различни Условия: Способността на 10W-30 маслото да осигури добра работа както при ниски, така и при високи температури, го прави подходящо за употреба през цялата година в различни климатични условия.

  2. Оптимално Смазване и Защита на Двигателя: Този тип масло предоставя нужната смазваща защита както при студени стартове, така и при високи работни температури, осигурявайки подходящо маслено налягане за добра функционалност на двигателя.

  3. Широк Спектър от Приложения: Подходящо е за различни автомобили, включително бензинови и дизелови двигатели, което го прави предпочитан избор за множество автомобилни среди.

 Редовната смяна на маслото със съответния тип и вискозитет е ключова за поддържане на здравословното състояние на двигателя и максимизиране на неговия живот.

Производители, които може да намерите в Automarks

  • Масло 10W-30 от Champion:

Маслото 10W-30 на Champion е предназначено да осигури стабилна защита на двигателя, подходяща както за студени, така и за горещи условия. Технологията, използвана в производството на това масло, цели да предостави надеждно маслено смазване, което подобрява работата на двигателя и намалява износването на двигателните компоненти.

  • Масло 10W-30 от MOTUL:

10W-30 маслото на MOTUL е създадено, за да предостави оптимална защита на двигателя, осигурявайки стабилност при различни температури. Технологичните им формули се стремят да поддържат двигателя в отлично състояние и да намалят износването на механичните части при всекидневна употреба.

И двете марки, Champion и MOTUL, са известни с надеждността и качеството на своите моторни масла, като предлагат масла от вискозитет 10W-30, които се грижат за двигателя и осигуряват оптимално ниво на смазване и защита, необходими за дълъг живот и ефективна работа на автомобилния двигател.