МЕНЮ
КОЛИЧКА

STIHL

Stihl е немска компания, основана през 1926 г. от Andreas Stihl. Те са известни като един от водещите производители на моторни инструменти, особено в областта на горското стопанство, градинарството, строителството и поддръжката на зелени площи. Фирмата е световен лидер в производството на верижни триони и моторни косачки.

Видове моторни масла и градинска техника Stihl

Stihl предлага специфични видове моторни масла, предназначени за техните градински инструменти. Обикновено тези масла са формулирани така, че да осигурят оптимална смазваща защита за двигателите на техните верижни триони, моторни косачки и други уреди. Важно е да се спазват препоръките на производителя относно маслото, което трябва да се използва, за да се поддържа гаранцията и оптималната работа на инструмента.

Ето някои от видовете моторни масла, които Stihl обикновено предлага:

  1. Stihl HP Ultra: Това е специално създадено масло за високо производителни двигатели на Stihl. То е създадено да осигурява дълъг живот на двигателя, да намали отлаганията и да предостави отлична защита при високи температури.
  2. Stihl MotoMix: Това е готова за употреба горивна смес, съдържаща специални моторни масла и безоловен бензин. MotoMix е предназначена за моторни косачки, тримери и друга градинска техника, която изисква готова за употреба горивна смес.
  3. Stihl BioPlus: Това е биоразграждащо се масло, което се използва за моторни косачки и други инструменти. То е създадено с намален вреден ефект върху околната среда.

Продуктовата линия на Stihl включва широка гама от моторни инструменти:

  1. Верижни триони: Stihl произвежда различни модели верижни триони за домашни потребители, професионалисти и горски стопани. Техните верижни триони са познати с издръжливостта, производителността и надеждността си.
  2. Моторни косачки: Stihl предлага разнообразие от моторни косачки за тревни площи, от малки домашни уреди до по-мощни и професионални модели, подходящи за обработка на големи площи.
  3. Бензинови и електрически тримери: Те предлагат тримери за рязане на трева и подрязване на растения, които се използват както от домашни градинари, така и от професионалисти.
  4. Бензинови и електрически моторни режещи инструменти: Stihl произвежда различни видове моторни режещи инструменти като храсторези, мулчери и др.
  5. Други аксесоари и оборудване: Освен основните моторни инструменти, Stihl предлага и различни аксесоари, като режещи дискове, вериги, масла, предпазни екипировки и други.

Stihl е известен с високото качество на своите продукти и иновациите, които въвежда в сферата на моторните инструменти. Техните продукти са широко използвани от домашни потребители, професионалисти и компании по целия свят.

Структурата на градинската техника може да варира в зависимост от модела и целта на конкретния инструмент, като всеки модел може да изисква определено масло или гориво, което е специфично за неговата работа.

Двутактово масло STIHL HP 1л
-35 % Дост. до 2-3 дни
Производител: STIHL Модел: STIHL HP 1L
Висококачествено масло разработено за двутактови двигателиМинерално двутактово масло марка STIHL е специална разработка, която подобрява производителността и удължава живота на Вашия двигател. Присъщи характеристики за това масло са отличните смазочни свойства и ниския разход на гориво. Можете да го..
21.50 лв. 33.30 лв.
Купи
Двутактово масло STIHL HP 200л
-35 %
Производител: STIHL Модел: STIHL HP 200L
Висококачествено масло разработено за двутактови двигателиМинерално двутактово масло марка STIHL е специална разработка, която подобрява производителността и удължава живота на Вашия двигател. Присъщи характеристики за това масло са отличните смазочни свойства и ниския разход на гориво. Можете д..
2,220.00 лв. 3,441.00 лв.
Купи
Двутактово масло с дозатор STIHL HP 1л
-40 % Дост. до 2-3 дни
Производител: STIHL Модел: STIHL HP DOZATOR 1L
Двутактово масло с удобен дозатор за необходимото количество смазочна течност.Масло с дозатор за двутактови двигатели STIHL HP 1 л притежава удобна система, чрез която лесно се изтисква необходимото количество течност до горната част на бутилката. След като сте заредили маслото в малкото отделение п..
25.50 лв. 42.30 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)