Toyota

Покажи:
Подреди по:
2бр X 5л Масло TOYOTA Fuel Economy 5W30 -46%

2бр X 5л Масло TOYOTA Fuel Economy 5W30

Toyota Genuine Motor Oil Fuel Economy SAE 5W-30 е уникално високоефективно икономично двигателно м..

248.60 лв. 134.90 лв.

5л + 1л Моторно масло TOYOTA Fuel Economy 5W30 -44%

5л + 1л Моторно масло TOYOTA Fuel Economy 5W30

Toyota Genuine Motor Oil Fuel Economy SAE 5W-30 е уникално високоефективно икономично двигателно м..

155.10 лв. 86.90 лв.

TOYOTA Fuel Economy 5W30 1L -45%

TOYOTA Fuel Economy 5W30 1L

Toyota Genuine Motor Oil Fuel Economy SAE 5W-30 е уникално високоефективно икономично двигателно м..

30.80 лв. 16.90 лв.

TOYOTA Fuel Economy 5W30 5L -40%

TOYOTA Fuel Economy 5W30 5L

Toyota Genuine Motor Oil Fuel Economy SAE 5W-30 е уникално високоефективно икономично двигателно м..

124.30 лв. 74.90 лв.

TOYOTA Fuel Economy 5W40 5L -40%

TOYOTA Fuel Economy 5W40 5L

Macлo ТОYОТА 5W40 e cинтeтичнo мoтopнo мacлo пpeднaзнaчeнo зa пъpвoнaчaлнo вгpaждaнe в бeнзинoви и д..

137.61 лв. 82.90 лв.

TOYOTA Semi Synthetic 10W40 5L -40%

TOYOTA Semi Synthetic 10W40 5L

Полусинтетично 10W-40 оригинално двигателно масло на Toyota е специално формулирано, за да подобри..

107.70 лв. 64.90 лв.

Трансмисионно масло TOYOTA 08886-81210 ATF WS 1L -45%

Трансмисионно масло TOYOTA 08886-81210 ATF WS 1L

Трансмисионно масло TOYOTA 08886-81210 ATF WS 1L e  висококачествено оригинално трансмисионно м..

62.45 лв. 34.50 лв.

Toyota е една от водещите автомобилни компании в света, произвеждаща разнообразни автомобили, като леки автомобили, SUV-ове, камиони и хибридни превозни средства. Те са известни с високото качество на своите автомобили, надеждност и иновации в автомобилната индустрия.

Относно моторните масла, Toyota предлага собствени марки и препоръки за моторни масла за своите автомобили, като често специфицират конкретни марки и вискозитети за определени модели и двигатели.

Най-често срещаните марки моторни масла, които се препоръчват за Toyota, са Toyota Genuine Motor Oil и масла от други утвърдени производители, като Mobil 1, Castrol, Valvoline и др., които отговарят на спецификациите и изискванията, предписани от Toyota за техните автомобили.

Важно е да се спазват препоръките на производителя на автомобила относно моторните масла, за да се гарантира правилната грижа за двигателя и да се запази гаранционното покритие.

За конкретният модел и двигател на Toyota е препоръчително да се консултирате с ръководството на собственика или да се свържете с оторизиран сервиз на марката, за да получите точна информация относно препоръчителното моторно масло за вашия автомобил.

Видове моторни масла на Toyota

Toyota произвежда собствени марки моторни масла, известни като Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) или Toyota Motor Oil. Тези масла са специално разработени и препоръчвани от производителя за използване в техните автомобили, за да осигурят оптимална производителност и защита на двигателя.

Toyota Genuine Motor Oil е формулирано, за да отговаря на специфичните изисквания и технически спецификации на двигателите на Toyota. Тези масла предлагат висока защита срещу износване на двигателя, осигуряват по-добра ефективност на горивото и помагат за поддържане на чистотата на двигателя.

Toyota предлага различни видове моторни масла в зависимост от региона и изискванията на конкретния автомобил, включително масла с различни вискозитети (като 0W-20, 5W-30, 10W-30 и др.). Тези спецификации се препоръчват за определени модели и типове двигатели на Toyota.

Други продукти предлагани от Toyota

Toyota предлага разнообразни автомобилни продукти и аксесоари, които са налични в техните официални дилърски мрежи и магазини. Тези продукти са предназначени за подобряване на производителността, комфорта и функционалността на автомобилите Toyota. Ето някои от основните продукти, предлагани от Toyota:

  1. Автомобили: Toyota произвежда широка гама от леки автомобили, SUV-ове, камиони, хибридни и електрически превозни средства. Техните модели варират от икономични градски коли до луксозни и спортни автомобили.

  2. Оригинални резервни части: Toyota предлага широка гама от оригинални резервни части, които са проектирани и произведени специално за техните автомобили. Това включва части като филтри, спирачни накладки, съединителни елементи, сонди, лампи, гуми и други.

  3. Моторни масла и течности: Освен собствените си марки моторни масла (като Toyota Genuine Motor Oil), Toyota предлага и различни видове течности, като трансмисионно масло, антифриз, течност за спирачна система и други, които са препоръчителни за техните автомобили.

  4. Аксесоари и допълнително оборудване: Toyota предлага разнообразие от оригинални аксесоари за персонализация и подобряване на автомобилите - като калъфи за седалки, навигационни системи, стелки, багажници, защитни елементи и други.

  5. Финансови и застрахователни услуги: Toyota предоставя финансови и застрахователни услуги чрез своята финансова дивизия, което включва лизингови услуги, кредитиране на покупки на автомобили, застраховки и гаранционни програми.

  6. Сервиз и поддръжка: Оторизираните сервизни центрове на Toyota предлагат сервизно обслужване, ремонтни услуги, планове за поддръжка, диагностика на автомобила и гаранционно обслужване